Startside  i  Inspiration og dekoration  i  Konkurrence  i  Tulipan sorter  i  Behandling af din tulipanbuket  i  Tulipanens historie
Bryllup - Boligtekstiler - Cocktailparty - Fødselsdags fest - Romantisk

Bryllup    Tilbage

Når det kommer til bryllupper, kan tulipaner bruges på forskellige måder, til bordpynt, kirkepynt, brudebuket eller blot til en flot håropsats.

En nem måde at bruge tulipaner til bordpynt er at tage tulipanerne én efter én og placere dem i små reagentsrør, som du senere pakker ind med grønt. Rørene kan placeres i små glas, vaser eller blot fungere som ekstra dekoration i en borddekoration. Lad fantasien få frit løb!

Tulipaner i brudebuketter har ikke altid været det mest fortrukne, men efterhånden som flere og flere mennesker indser skønheden, har tulipaner fået et godt skub fremad. Det er nu helt almindeligt at se f.eks røde papegøje tulipaner i brudebuketter - men husk, den bedste periode at bruge tulipaner i brudebuketter er om vinteren, da tulipaner ikke er glad for varme.

For en smuk hårpynt, bruge tulipaner én efter én og sætte dem sammen med ståltråd. Sæt tulipanerne sammen i den form, du ønsker, og vedhæft dem til et alm. hårspænde. Husk at opbevare hårpynten i køleskabet natten over, for at holde tulipanerne så frisk som muligt.Bestil blomster? Klik her


Vacker bukett


Boligtekstiler    Tilbage

I en lang periode har Tulipanen her i Skandinavien, været den mest populære afskårne blomst. Tulipaner er tilgængelige blomster, som næsten alle elsker. Deres farveudvalg i kombination med deres enkle form gør dem til de perfekte blomster at dekorere dit hjem med. Og uanset lejlighed eller årstiden, er du sikker på at finde tulipaner, som supplerer din foretrukne stil eller smag.

Da tulipaner blomstre i vintermånederne, er det den perfekte blomst til at lyse op i hjemmet i mørke perioder.
(för musen över bilderna för att se större version)
Bestil blomster? Klik her

Cocktailparty    Tilbage

Når det kommer til cocktailfester, skal dekorationen ofte være sofistikeret, men også sjovt - hvilket ikke altid en let kombination. Men den bedste måde kunne være at fastsætte et bestemt tema for festen, f.eks: rød, hvid, særlige årti eller en film.

Da du ofte servere enkelt og nem mad, kan du benytte lejligheden til at skabe en blomstrende borddekoration til at fremhæve maden og drikkevarerne. Brug de endeløse farve muligheder, tulipaner give dig til at fuldføre stilen af mad, drikkevarer, festens tema eller blot opdele hjemme i forskellige farver.

Bestil blomster? Klik her


Fødselsdags fest    Tilbage

Fødselsdags fester er glade og sjove anledninger til at samle venner og familie. En blanding af levende farvede tulipaner er et perfekt supplement til at gøre festen sjov og farverig.

Tulipaner kommer i en næsten endeløs række  af forskellige farver, så der er  gode muligheder for at blande farverne. Gør bordekorationen til et fyrværkeri af tulipaner med varme og glade farver. Brug en høj glas vase og fyld den med forskelligt farvede tulipaner.

Du kan også lave en slik og tulipan bordekoration, der ikke kun vil være sjovt at se på, men også fungerer som en rigtig samtale starter. Brug en mindre vase, som du placerer i en større glas vase. Den større vase bør være mindst 5 cm større i diameter end den mindre vase. Fyld så den størreste glas vase med dit valg af slik op til kanten, og fyld derefter den mindre vase halvt op med koldt vand

Bind tulipanstilkene med en elastik eller et pænt bånd, trim jævnt med en skarp kniv og placere tulipan buketten i den mindre vase.

Bestil blomster? Klik her


Romantisk    Tilbage

En blanding af røde og lyserøde tulipaner udgør en smuk og romantisk kombination. Der er endeløse af forskellige blomsterdekorationer du kan lave for at gøre stemningen  romantisk.

Overrask din elskede med morgenmad på sengen. En enkelt lyserød eller rød tulipan i et glas vand giver den perfekt overraskelse at vågne op til.

Til en romantisk aften hjemme, dæmpet lys, nogle duftende stearinlys og spred enkelt røde tulipaner rundt i stuen på hylder, borde og vindueskarme.

Mulighederne er uendelige!

Bestil blomster? Klik her